Helle Røge Ergonomi

Helle Røge Ergonomi. Fjerritslev.
Telefon: 30 26 30 99
Mail: Ergonomi@helleroege.dk

For nærmere oplysninger, kontakt:
Helle Røge
Tlf.: 30 26 30 99
Mail: ergonomi@helleroege.dk
Adr.: Vestermarken 7, Klim 9690 Fjerritslev

Med en uddannelse som fysioterapeut i 1995 og efterfølgende mange års arbejde som ergonom indenfor det fysiske og ergonomiske arbejdsmiljø, har jeg både en teoretisk og praktisk erfaring og ballast, som kan være med til at forebygge skader og nedslidning hos medarbejdere ude på virksomheder indenfor både kontor, produktion og håndværk.

Jeg kendetegnes ved at være oprigtig, jordnær og tillidsvækkende. Min succes er at gøre ukendt og til tider svær viden til håndgribelig viden, som medarbejderne kan bruge fra dag 1. Jeg formår at få forandringer indført i virksomheden uden de store forandringer, men ved at medarbejderne ændre på deres vaner på baggrund af viden.

Jeg ønsker at forebygge nedslidning og skader hos medarbejdere ude på alle former for virksomheder. Det er skal ikke være accepteret, at der forekommer nedslidning og skader, når det er muligt at forebygge med viden, øvelser og ansvar.

Så ønsker du en besparelse på sygefravær uden de store forandringer, så kontakt mig og vi strikker et forløb sammen til din virksomhed.

VIDEN skaber mulighed for VARIATION skaber mulighed for nye VANER

 

Download mit CV pdf fil

Læs min succes historie