Helle Røge Ergonomi

Helle Røge Ergonomi. Fjerritslev.
Telefon: 30 26 30 99
Mail: Ergonomi@helleroege.dk

For nærmere oplysninger, kontakt:
Helle Røge
Tlf.: 30 26 30 99
Mail: ergonomi@helleroege.dk
Adr.: Vestermarken 7, Klim 9690 Fjerritslev

Med en baggrund som fysioterapeut og efterfølgende mange års arbejde som ergonom indenfor det fysiske arbejdsmiljø, har jeg opnået bred erfaring, som jeg gerne vil viderebringe ud i virksomheder rundt om i Danmark.

Jeg kendetegnes ved at være oprigtig og tillidsvækkende. Min succes er at formidle saglig viden og erfaring til virksomhedens medarbejdere, med et islæt af humor og aktivitet.
Jeg ser helheder, og er analytisk i min tilgang, samtidig med at jeg er effektiv og ser muligheder i en hver udfordring. Gennem min tilgang til medarbejdernes udfordringer,  indenfor det fysiske arbejdsmiljø, formår jeg at skabe forandring og ansvar for ændringer i samarbejde med medarbejderen.

VIDEN skaber mulighed for VARIATION skaber mulighed for nye VANER

 

Download mit CV pdf fil

Læs min succes historie