Helle Røge Ergonomi

Helle Røge Ergonomi. Fjerritslev.
Telefon: 30 26 30 99
Mail: Ergonomi@helleroege.dk

Bianca Dahl Frost

I et siddestillende arbejde som revisor er der høj risiko for at få smerter i nakke, hovedet eller ryggen.

Som et naturligt led i Beierholms værdier, hvor der er fokus på at hele løsninger kræver hele mennesker, har det været oplagt at opsøge Helle Røge for at få kyndig vejledning i indretning af arbejdspladsen.

Vores forløb med Helle Røge hos Beierholm i Farsø har været meget positivt og udbytterigt. Allerede ved det indledende oplæg, har det været tydeligt at mærke, at Helle har en oprigtig interesse i – og stor viden om – ergonomisk korrekt indretning af arbejdspladsen. Vigtigheden af den gode indretning af arbejdspladsen er blevet formidlet på en humoristisk og letforståelig måde. Det har især gjort indtryk, når Helle har fortalt om konsekvenserne af en forkert indrettet arbejdsplads, og det har fået os alle til at tænke mere over vigtigheden af at variere arbejdsstillingen.

Efter at have holdt fælles oplæg har Helle været rundt ved hvert skrivebord for at give individuelle råd og vejledning i forbedring af de enkelte arbejdspladser. Vi har således hver især fået råd om specifikke tiltag. Dette har eksempelvis været råd om belysning, skrivebordsstol, indretning på skrivebordet mv.

Endelig har vi alle fået udleveret en lille orange bold, og det har resulteret i, at vi – hver gang vi ser bolden – bliver mindet om at variere vores arbejdsstilling. Og det virker!

Alt i alt har vi været rigtig glade for samarbejdet med Helle Røge, og vi kan klart anbefale det.

Beierholm Farsø

Beierholm Aars