Helle Røge Ergonomi

Helle Røge Ergonomi. Fjerritslev.
Telefon: 30 26 30 99
Mail: Ergonomi@helleroege.dk

Case Brandt Revision

Alle referencer - Klik her

Brandt Revision i Fjerritslev fik oplæg og derefter individuel rådgivning. Rådgivningen var med udgangspunkt i deres nuværende inventar og brug af mus, computer, arbejdslys m.m. Der blev desuden målt lys på de enkeltes arbejdspladser.

Et godt underholdende kursus på et sprog, der er nemt at forstå. Der blev sat fokus på vigtigheden af at variere sin arbejdsdag. Noget vi alle nok et eller andet sted, godt er klar over, men nogen gange skal der bare komme en og erindre os om det.

Lene Eliasen

Helles kursus har sat lidt tanker i gang, og jeg er meget mere opmærksom på at få skiftet arbejdsstillinger i løbet af dagen. Jeg har prøvet at flytte lidt rundt på skrivebordet, for at få en bedre arbejdsstilling. Mine tilbagevendende irritation og ømhed i nakken er væk. Jeg er atter blevet opmærksom på, at veksle mellem at sidde ned og stå op i løbet af dagen.

Hanne Nøhr Hansen

I forbindelse med Helle’s besøg synes jeg, at jeg fik nogle gode fif vedrørende indstilling af specielt bordet og andre arbejdsstillinger.

Dan Hinnerup Revisor

I hverdagen tænker man ikke så meget over, hvilken påvirkning arbejdsstillingen har på kroppen.
Det er først noget man opdager et stykke tid efter.
Efter at have besøg af Go’ Ergonomi, er jeg personligt blevet opmærksom på, at man med enkelte tiltag i hverdagen, kan gøre det noget bedre for sig selv.

F.eks. rådet med ændret arbejdsstillinger ved hæve-/sænkebordet om formiddag/eftermiddag har givet et positivt indtryk/tiltag.

Pia Rasmussen Revisor

Det har været en fornøjelse at have besøg af Helle, som i den forbindelse specielt kom med gode råd til

indretningen af mit skrivebord og selve belysningen, som forhåbentlig vil mindske de gener, der til tider

har været sidst på arbejdsdagen. 

Brandt Revision afd. Fjerritslev