Helle Røge Ergonomi

Helle Røge Ergonomi. Fjerritslev.
Telefon: 30 26 30 99
Mail: Ergonomi@helleroege.dk

Case SOSU Skolen – STV

Alle referencer - Klik her

Medarbejdere på kontorarbejdspladser på Social- og sundhedsskolen har løbende fået rådgivning om vigtigheden af at anvende stole og borde til at skabe en god og varieret arbejdsdag for derigennem at undgå og nedsætte smertepåvirkninger ved stillesiddende arbejde.

JensKolstrup
Jens Kolstrup Direktør

“Helle Røge har gennem sin 3 et halvt årige ansættelse på Sosu STV udfoldet og udviklet sit stærke formidlings-gen.
Hun forstår kunsten at skære budskaberne til så de bliver tydelige og lette at forstå – en evne der er vigtig når noget skal forandres.
Hun har påtaget sig mange forskellige udviklings- og tillidsopgaver og synes at drages mod nye udfordringer.

pia bigum
Pia Bigum

“Helle har lært mig, at man ikke skal have indstillet bordet og stolen i en fast stilling, men at det er godt at varierer både bordhøjde og stolinstillingerne i løbet af en arbejdsdag.
Jeg gik til Helle med det samme, da min arm/skulder begyndte at gøre ondt ved brug. Helle gav mig straks nogle øvelser og råd til at afhjælpe smerten. Ved at opsøge Helle så hurtigt, nåede jeg at få bugt med smerten inden det begyndte at påvirke min hverdag, og jeg har ikke mærket til det siden.”

anne frendsen
Anne Frendsen Bibliotekar

“Helle har nyindrettet min arbejdsplads – hun flyttede lidt rundt på det jeg havde: ny placering af arbejdslampe, hævede min pc-skærm og ændrede på vinklen, forklarede om bordhøjde i forhold til arbejdsstilling osv.
Vupti – pludselig fungerer alt rigtig godt – og jeg øver mig i også at følge hendes gode råd om om at skifte arbejdsstilling af og til.”

anette jensen
Anette Jensen

“Helle kom for sent :-(… Da Helle blev ansat spottede hun med det samme min dårlige arbejdsvaner og arbejdsskavanker, bl.a. en meget slem musearm. Helle fik straks indrettet min arbejdsplads bedst mulig (placering af skærm, ergonomisk tastatur og mus, lys osv)  og vist mig hvordan jeg skulle stå/sidde og variere mine arbejdsstillinger. Havde Helle været “på banen” tidligere kunne jeg helt sikkert have undgået mine kroniske arbejdsskader.”

lone kaagaard
Lone Kaagaard

“Jeg er efterhånden nået til den alder, hvor det er nødvendigt med flerstyrkeglas – det kneb gevaldigt med at finde det rette felt ift. skærmarbejde – Helle så hvordan jeg sad med nakken tilbage og foreslog skærmbriller – de er uundværlige i dag!!!
Helle har også rettet lidt på stol – og bordhøjde og “punket” mig til at have armene på bordet og ikke svævende i luften – det har bevirket at min nakke og skuldre har det meget bedre i dag.”

SOSU STV